Werkwijze: we werken met een duidelijk stappenplan bij het renoveren of nieuw rietdekken van het dak van uw villa, boerderij of landhuis.

Voor de meeste mensen is het laten renoveren of nieuw dekken van het rieten dak van hun huis iets wat ze een enkele of hooguit een paar keer in hun leven doen. Het is dan ook prettig als ze te maken krijgen met een rietdekker die kiest voor een persoonlijke benadering.

 

Wij werken praktisch alleen voor particuliere opdrachtgevers en we weten uit ervaring dat eigenlijk iedereen het zeer op prijs stelt als wij onze kennis en expertise gebruiken om advies te geven. Advies over de uitvoering, over het juiste riet en over de afwerking.

 

 

 

Stappenplan bij het renoveren of nieuw dekken van het dak van uw woning.

Wij werken met een duidelijk stappenplan, zodat de klant precies weet waar hij of zij aan toe is.

  1. Een inventaris van de wensen. Wij beginnen altijd met een goed en uitgebreid gesprek. Wij willen er zeker van zijn dat heel helder is wat u voor ogen staat. Daarnaast  hebben wij natuurlijk ook tal van suggesties om tot een beter eindresultaat te komen. Pas als alle mogelijkheden de revue gepasseerd zijn, gaan we over tot de volgende stap.
  2. Uitwerken van de voorstellen. Als het een renovatie of uitgebreide reparatie betreft, kunnen wij prima de voorstellen uitwerken. Als het groter is (bijvoorbeeld extra dakkapellen of een wijziging van de kap), kunnen we samenwerken met uw architect. We adviseren in dit stadium graag over de uitvoerbaarheid. Eventuele vergunningen kunnen aangevraagd worden.
  3. De offerte. Op basis van de uitgewerkte plannen kunnen we een nauwkeurige offerte maken.
  4. Als u akkoord bent met de offerte, beginnen we met de voorbereidingen. Er wordt een nauwkeurige planning gemaakt, het riet wordt besteld, zodat een soepele werkwijze verzekerd is.
  5. De uitvoering van de renovatie of de nieuwbouw. Zeker bij een renovatie proberen we de overlast tot een minimum te beperken. En bij een nieuw dak betrekken we u steeds bij alle vorderingen. De uitvoering wordt afgesloten met de oplevering.

Als onze werkwijze u aanspreekt, is het wellicht een goed idee om al in een vroeg stadium contact te hebben. U kunt dan optimaal profiteren van onze adviezen en onze expertise. Mail ons, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.