Tuinhuis met een rieten kap, wij zorgen voor het perfect rietdekken.

Uw tuin moet een mooie uitstraling hebben, een mooi tuinhuis past daar helemaal in. En natuurlijk wilt u een tuinhuis met een nostalgische, luxe uitstraling. Dan is een tuinhuis met een traditioneel gedekte rieten kap een prachtig accent in uw tuin.

Wij zijn specialist is het traditioneel dekken van de rieten kap van tuinhuisjes, mooi afgewerkt met keramische nokvorsten of een zinken of koperen kegel. Overigens hebt u met riet de mogelijkheid om elke denkbare dakvorm te realiseren. Recht, rond, golvend, u hoeft uw fantasie nauwelijks beperkingen op te leggen. Met riet kunnen we bijna alles (mooi) maken.

Vanuit onze grote ervaring kunnen we u dus prima adviseren over de juiste dakvorm voor een rieten kap. En net als bij daken van woonhuizen, is het beter als ook het dak van uw tuinhuis vrij steil is. Hoe steiler, hoe eerder dat het regenwater van het dak is en hoe droger het dus blijft. Dat vertaalt zich direct in een langere levensduur.

Ons werkgebied is globaal Zuid Nederland met een concentratie in Oost-Brabant en Noord-Limburg. Maar natuurlijk voeren we van tijd tot tijd ook projecten in andere delen van het land uit.

Wilt u een tuinhuis met een exclusieve uitstraling? We realiseren het graag voor u. Bel of mail ons, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.