Onderhoud aan het rieten dak van uw boerderij, villa of landhuis met een onderhoudscontract voor uw rieten dak.

Een rieten dak heeft onderhoud nodig. En hoe beter het wordt onderhouden, hoe langer het dak mee zal gaan.
Daarom bieden we u een onderhoudscontract voor uw dak aan. Met een jaarlijkse inspectie (tegen een gering bedrag) bent u er verzekerd van dat uw dak regelmatig nagekeken wordt en dat kleine beschadigingen snel gerepareerd worden, waardoor hoge kosten in de toekomst voorkomen worden. U heeft optimaal plezier van uw rieten dak, u verlengt de levensduur van het dak en er zal de komende jaren minder klein en groot onderhoud nodig zijn.

Uiteraard houden we ook de vorming van algen en mos goed in de gaten, zodat we, indien nodig, direct in actie kunnen komen.

Een gebrek aan onderhoud zal zich overigens altijd wreken. Op de korte termijn bespaart u een beetje kosten, maar op de langere termijn kost u het veel geld.

Het onderhoudscontract

Jaarlijks nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Wij voeren een grondige controle uit en waar nodig verrichten wij kleine herstelwerkzaamheden.

In het onderhoudscontract zijn de volgende kosten begrepen:

  • Voorrijkosten
  • Nakijken van aansluitingen bij de nokken en schoorstenen
  • Nakijken van aansluitingen bij dakdoorvoer en ramen
  • Herstellen van kleine schades tot maximaal 1 uur arbeid

De kosten voor een onderhoudscontract zijn op dit moment € 70,- per jaar. Het contract wordt afgesloten voor 1 jaar en daarna stilzwijgend per jaar verlengd. De kosten zullen ieder jaar de prijsontwikkeling volgen.

Om algen en mos te bestrijden kunnen wij ook periodiek (gemiddeld een keer per 3 jaar) het rieten dak bespuiten met een algendodend middel. Meer info over chemisch mos- en algenbestrijding…

Ons werkgebied is globaal Zuid Nederland met een concentratie in Oost-Brabant en Noord-Limburg. Maar natuurlijk voeren we van tijd tot tijd ook projecten in andere delen van het land uit.

Als u een onderhoudscontract wilt voor het jaarlijks onderhouden van uw rieten dak, bel of mail ons dan, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.