Kwaliteit en service bij het dekken, renoveren of onderhouden van de rieten kap staat bij ons hoog in het vaandel.

Als u uw rieten dak laat renoveren of een nieuw dak met riet wilt laten dekken, wilt u natuurlijk zeker zijn van de kwaliteit. Bij Hoeben Rietdekkersbedrijf staat kwaliteit voorop. Wij zijn uitstekende vakmensen met veel ervaring (al 6 generaties) en we werken met de beste materialen.

Vakmanschap is uw beste garantie voor kwaliteit.

Rietdekken is het mooiste wat er is. Vinden wij in ieder geval. 

Vanuit het niets binnen afzienbare tijd iets heel moois maken, geeft veel voldoening. We werken met veel liefde voor ons vak en zijn voortdurend bezig om ons vakmanschap up-to-date te houden en ontwikkelingen in het rietdekken te volgen. Zodat we u de beste kwaliteit kunnen bieden. Omdat we veel voor de particuliere markt werken, hebben we gelukkig ook klanten die perfect vakwerk op prijs kunnen stellen.

We zijn lid van het Rietdekkers Gilde (het gilde van traditionele rietdekkers) en werken nauw samen met de stichting Het Traditionele Rieten Dak.

We hebben veel kennis van het materiaal riet.

Naast vakmanschap is natuurlijk het materiaal dat verwerkt wordt van invloed op de uiteindelijke kwaliteit. 

We hebben door onze ervaring veel kennis opgebouwd over riet, de verwerkbaarheid en de duurzaamheid. Voor de technische aspecten van het riet werken we nauw samen met de stichting Het Traditionele Rieten Dak.

We rekenen u graag voor dat betere materialen, die in eerste instantie misschien iets duurder lijken te zijn, uiteindelijk meer voldoening geven en uiteindelijk nauwelijks duurder blijken te zijn. Goedkoop is maar al te vaak duurkoop!

Service

We hechten er groot belang aan om een goede relatie met onze klanten te hebben. We gaan niet voor het snelle geld, maar vinden het belangrijker dat onze klanten optimaal tevreden zijn. Daarom is service voor ons erg belangrijk.

Bij het renoveren of dekken van uw dak is het dan ook prettig als de overlast voor u tot een minimum beperkt blijft. Wij werken alleen met eigen familieleden en zorgen altijd dat de bestaande beplanting van uw tuin ontzien wordt.

Als het hele dak klaar is, wordt de tuin het terras (of het erf) met een bladblazer schoon geblazen. Al het (riet)afval wordt meegenomen, we maken er een sport van om alles netjes achter te laten. Ook dat is een vorm van kwaliteit.

We bieden u een onderhoudscontract voor uw dak aan. Met een jaarlijkse inspectie (tegen een gering bedrag) bent u er verzekerd van dat uw dak regelmatig nagekeken wordt en dat kleine beschadigingen snel gerepareerd worden, waardoor hoge kosten in de toekomst voorkomen worden.

Als u ook voor kwaliteit en service kiest, mail ons dan, we maken graag een afspraak voor een verhelderend gesprek.