De kosten voor het rietdekken van een nieuw rieten dak van uw boerderij, landhuis of villa (of het vervangen of renoveren) is afhankelijk van verschillende factoren.

Wij maken graag een offerte voor u, nodig ons uit voor een gesprek.

Een offerte voor een omvangrijk karwei als het dekken van een nieuwe kap voor een boerderij, herenhuis, landhuis of vrijstaande woning vergt een goede voorbereiding. Naast tekeningen en een bestek, vinden wij het ook altijd noodzakelijk om goed met u te overleggen wat u precies wilt. En om de situatie ter plekke goed in kaart te brengen. Zo kunnen we u dan ook praktische suggesties aan de hand doen. Zodat uw plannen zo slim mogelijk gerealiseerd kunnen worden. Perfecte kwaliteit tegen scherpe kosten.

Uiteraard gebruiken we alleen de beste kwaliteit riet, want goedkoop (inferieur riet) is echt duurkoop.

De kosten van het nieuw dekken van een rieten dak zijn afhankelijk van verschillende factoren:

  • De grootte en de moeilijkheid van het dak (dakkapellen, dakramen, kilgoten,  etc.).
  • De dakhelling.
  • De toegankelijkheid / ruimte om het pand (aanvoer en afvoer materiaal / materieel).
  • De hoogte van het te bedekken dakvlak (i.v.m. onder andere het steigerwerk en het transport van het riet).

Een offerte die we maken is altijd “All-in”. Dat wil zeggen dat alle werkzaamheden die nodig zijn op een rieten dak in de offerte begrepen zijn, van afdekzeilen en steigermateriaal tot het opruimen van het afval. Het voordeel voor u als klant is dat er slechts één partij bij u de werkzaamheden uitvoert, daardoor hebt u ook maar één aanspreekpunt en komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

Ook voor het renoveren van uw dak maken we graag een offerte.

U kunt bij ons (uiteraard) niet alleen terecht voor een nieuw rieten dak, maar zeker ook voor de renovatie van uw bestaande dak.

Ook hier komen we uw dak van tevoren nauwkeurig bekijken en geven u advies over de beste aanpak. Zodat u de verschillende mogelijkheden om uw dak weer in perfecte conditie te brengen, tegen elkaar af kunt wegen.

Ons werkgebied is globaal Zuid Nederland met een concentratie in Oost-Brabant en Noord-Limburg. Maar natuurlijk voeren we van tijd tot tijd ook projecten in andere delen van het land uit.

Als u een offerte wilt voor een nieuw rieten dak of het vervangen of renoveren van het rieten dak van uw boerderij, landhuis of villa, bel of mail ons, we maken dan op korte termijn een afspraak voor een gesprek.